Fjernsupport til kedelcentraler og fjernvarmeanlæg

Online- og fjernsupport overalt i Danmark - 24/7

Når anlægget fejler, skal der handles hurtigt – og her kan fjernsupport være en effektiv og hurtig måde at finde løsninger på problemet. Fjernsupport kan også være jeres livline, når I har brug for rådgivning om, hvilken form for ekspertise, problemet kalder på. Det kan nemt blive en dyr fornøjelse at tilkalde den forkerte assistance. Både fordi I spilder værdifuld tid, men også fordi det kan resultere i unødig udskiftning af ikke-fejlramte komponenter. Hos Coseno står vi klar til at assistere jer, når det brænder på. Vi hjælper med fejlfinding i de fleste programmer og problemstillinger i energianlæg.

Hvordan foregår fjernsupport?

Fjernsupporten foregår helt konkret via et videoopkald på Skype, Messenger eller Facetime, fra os til driftspersonalet eller den lokale elektriker, så vi online kan følge, assistere og bidrage til den specifikke fejlfinding.

Er anlægget PLC-styret, vil fjernopkobling være en nødvendig forudsætning – ligesom en kopi af jeres el-diagrammer. Alt dette kan vi guide jer igennem, såfremt I ønsker fjernsupport.

Kræver problemstillingen vores tilstedeværelse on-site, er det naturligvis også en mulighed.

Kontakt Coseno for onlinesupport på vagttelefon: 3055 9616